MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Róma Debrecenből
Olaszország - Róma és környéke - Róma
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Reggeli
Szobatípus:
Utazás: Busszal
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 198897


Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

1. nap, április 25. csütörtök: Debrecen – Aquila - Lido di Jesolo  

Indulás Debrecenből, folyamatos utazás pihenőkkel, pl. Aquilában, majd Lido di Jesolo-ba érkezünk. Szállás itt.

 
2. nap, április 26. péntek: Velence

Reggeli után behajózunk Velencébe, majd sétálunk a San Marco kerületben. Rakpart-Szent Márk tér és épületei-Rialto. Szabadprogram után

indulunk Róma irányába.

 
3. nap, április 27.szombat: Róma 

Reggeli után látogatás Rómában. Az ókori Rómával az ismerkedést a Colosseummal kezdjük (kívülről). Miután láttuk a legnagyobb római építményt, végigsétálunk a Forum Romanumon, a császári fórumokon és a Palatinus dombon. További programunk gyalogos séta keretében: Konstantinus diadalív, Capitolium domb, Viktor Emanuel emlékmű, Trevi kút, Spanyol tér és Spanyol lépcső, Pantheon, Navona tér. Visszautazás a hotelbe.

 
4. nap, április 28. vasárnap: Róma 


Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Rómával, látogatás a kereszténység központjába: először a világ leggazdagabb gyűjteményét, a Vatikáni Múzeumot és a Sixtus Kápolnát nézzük meg. Ezt követően a szent Péter bazilikába látogatunk, ahol megnézzük templomon kívül a pápák sírját, majd a Bazilika előtti csodás barokk teret ismerjük meg és sétálunk az Angyalvárhoz. Vasárnap lévén, egy csendes helyen szabadtéri Istentiszteltet tartunk. Késő délután meglátogatjuk még a Lateráni Keresztelő Szent János főszékesegyházat, Szent lépcsőt (Scala Santa), Santa Maria Maggiore Bazilikát. Szállás.


5. nap, április 29, hétfő: Róma - Assisi 

Reggeli után látogatás a falakon kívüli Szent Pál bazilikában, majd indulás Assisibe, városnézés, majd a szállás elfoglalása.


6. nap, április 30. kedd: Firenze

Reggeli után utazás Firenzébe, városnézés: Santa Croce templom, Dante szülőháza, Dóm, keresztelőképolna, Giotto torony, Piazza della Signoria, Uffizi képtár (kívülről), Ponte Vecchio. utazás tovább a Ferrari múzeumba, majd Padova környéki szállásunkra.


7. nap, május 1, szerda: Padova - Debrecen

Reggeli után Szent Antal városában séta a belvárosban. Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város híres szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal bazilikában, majd utazás Debrecenbe.
Részvételi díj: 36 fő-ig: 165.700 Ft/fő, 40 fő-től: 153.800 Ft/fő

Az ár tartalmazza:

Teljes programon való részvételt, autóbuszt a körút teljes időtartamára, 6 éj szállást 3*-os hotelekben, reggelit, 2 ágyas szobákban elhelyezést, magyar nyelvű idegenvezetést, Rómában kötelező helyi idegenvezetőt, behajtások-, városbelépők-, parkolások díját.

Az ár nem tartalmazza:

City tax-t: kb. 1,5 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő), Velencei hajójegyet: kb. 16 EUR/fő (helyszínen fizetendő), BBP biztosítást: 590 Ft/fő, belépőket: kb. 60 EUR/fő, fakultatív vacsorát: 32.000 Ft/fő.
© 2013 Travelmax
POWERED BY: