MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Szilveszter Dubajban - Abu Dhabi kirándulással
Egyesült Arab Emirátusok - Dubai - Dubai
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Repülővel
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 305518Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása
  • Szállás a közkedvelt Al Barsha negyedben, nagyon jó minőségű, metróközeli 4*-os HILTON szállodában
  • Szilveszteri GÁLAVACSORA az árban! 

Az Egyesült Arab Emirátusok a világ egyik legérdekesebb országa, ahol teljes harmóniát alkotva keveredik az Ezeregyéjszakából elképzelt arab mesevilág napjaink legmagasabb színvonalú technikai fejlettségével. A nyüzsgő városokban rejlő változatos programlehetőségek révén minden nap más és más élményben részesülhetünk! DUBAJ-ban felfedezhetjük a világ legmagasabb felhőkarcolóját, a Burj Kalifát, a híres Pálma-szigetet és a Burj Al Arab szálloda ikonikus épületét is. És mivel nincsen jövő múlt nélkül – a csodásan felújított Al Shindagha negyed múzeumaiban megismerkedhetünk Dubaj történelmével és hagyományaival. ABU DHABI-ban az arab világ két lenyűgöző szépségű épülete, a Zayed sejk mecset és a Qsar Al Watan elnöki palota várnak ránk. Természetesen az izgalmas sivatagi jeep safari sem maradhat ki programunkból! Az újévet Dubajban pazar fény-és tűzijátékokkal ünneplik, melynek megtekintéséhez érdemes kisétálni a közeli tengerpartra, de a szomszédos Marina is tökéletes választás az ünneplésre. Akik pedig a kényelmet részesítik előnyben, egy közeli szálloda rooftop bárjából (tetőterasz) is élvezhetik a látványt.

 
Utazás: Budapest – Dubaj – Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, a program során légkondicionált autóbusszal.
Elhelyezés: Dubajban, a magyarok által leginkább kedvelt Al Barsha negyedben, a világhírű Emirates Mall mellett épült Hilton Hotel**** 2 ágyas, fürdőszoba / WC-s szobáiban.
Ellátás: büféreggeli és két alkalommal vacsora a programleírás szerint, valamint szilveszteri gálavacsora egy közeli szállodában alkoholmentes italok korlátlan fogyasztásával (alkoholos italok a helyszínen egyénileg vásárolhatók).

1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás Dubajba a késő esti órákban, éjszaka a repülőn.

2. nap: Dubaj, a kezdetek
DUBAJ nem tartozik a régi műemlékektől, történelmi negyedektől, évszázados építészeti csodáktól hemzsegő városok közé, ahová „szokványos” városnéző túrákat lehetne szervezni. Itt nincsenek klasszikus értelemben vett építészettörténeti műremekek, melyek a világ művészettörténetének evolúcióját vonultatnák fel, ami tökéletesen érthető, ha figyelembe vesszük azt a tényt: maga a város is csak alig 150 éve létezik, fejlődésnek pedig alig 50-60 éve indult. Mégis Dubaj maga az a csoda, ahol a XXI. század (sőt, a jövő!) gyakran még a legvadabb képzeletet is felülmúló építészeti gyöngyszemei sorakoznak. Városnézésünk során igazi „időutazásban” lehet részünk: a délelőtt folyamán Dubaj óvárosi részén megismerkedünk a város múltjával és rohamos fejlődésével (Al Shindagha negyed múzeumai, a Creek, Aranypiac, Fűszerpiac). Vacsora és szállás Dubaiban.

3. nap: Abu Dhabi 
Városnézés az Egyesült Arab Emírségek ultramodern fővárosában, ABU DHABI-ban. A hét emírség legnagyobb és egyben leggazdagabb tagországa Abu Dhabi, melynek azonos nevű fővárosát egyedi hangulat jellemzi. Első programunk a lenyűgöző, 54 hófehér márványkupolával díszített, hatalmas Zayed sejk nagymecset megtekintése. A mesebeli Nagymecset díszítőelemei között megtalálható a világ legnagyobb kézi csomózású szőnyege, valamint a világ egyik legnagyobb, Swarovski kristályokkal díszített csillárja is. Az alig több mint egy évtized alatt elkészült mecset azért épült, hogy megtestesítse a békét és a toleranciát, és hogy mindenféle hitű embert szívesen fogadjon. A Qasr Al Watan elnöki palota az arab építészet és művészet legkimagaslóbb alkotása. A Nemzet Palotájának megtekintése során az Emírségek hagyományaihoz, értékeihez és kulturális örökségéhez kerülnek közelebb a látogatók, impozáns épületét elképesztő pompa, elegancia és az arab építészetre jellemző csillogás övezi. Visszaúton rövid látogatást teszünk egy datolyapiacon. Vacsora és szállás Dubajban.

4. nap: Dubaj – Burj Kfalifa, a világ legmagasabb épülete
Egész napos szabadidő, vagy fakultatív program keretében a világ legmagasabb épületében, a Burj Khalifában tehetünk látogatást. Az épület Dubaj legfontosabb szimbóluma, jelenleg a világ legmagasabb épülete a 828 méteres magasságával és a 163 emeletével. Nem csak magassága miatt egyedülálló jelenség, hanem a „leg”-ek rekordjában is előkelő helyen áll: a világ a legmagasabb önálló szerkezete, a világ leggyorsabb liftje, a legmagasabban lévő kültéri kilátó és étterem, és a legtöbb emelettel rendelkező épület is egyben. A várost az épület 125. emeletén kialakított panoráma kilátóból csodálhatjuk meg, mely mindenki számára életre szóló élmény. Este szilveszteri gálavacsora a szálloda éttermében.

5. nap: Dubaj – sivatagi jeep safari BBQ vacsorával
Egész napos pihenés, szabadprogram. Délután fakultatív sivatagi szafarin vehetünk részt. A program során terepjárókkal utazunk a homokdűnéken keresztül: felejthetetlen élmény, ahogyan a kavargó homokfelhőkben szánkázik a dzsip a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag hegyein-völgyein. A beduin stílusú sivatagi táborban jellegzetes arab élmények várnak ránk: tevegelés, hastáncos show, tanura- vagy tűztánc szórakoztatja a vendégeket, kipróbálhatjuk a henna-festést és a vízipipázást is! Ahogy leszáll az est, kezdetét veszi az ízletes arab grillvacsora: sültek, kebab, hummusz, saláták és édességek bőséges svédasztalos választékával. A tartalmas program után visszautazás a szállodába terepjárókkal. Szállás Dubajban.

6. nap: Dubaj, a jövő városa – hazautazás Budapestre
Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Dubajjal. Ezúttal a legmodernebb építészeti csodákat, leghíresebb felhőkarcolókat, leglátványosabb lakónegyedeket keressük fel. Rövid megállót teszünk a híres Burj Al Arab szállodánál, majd a világ leghíresebb mesterséges szigetcsoportját, a Pálma-szigetet (Palm Jumeriah) tekintjük meg, méghozzá nem is akárhogyan: 240 méter magasról, a Pálma Torony tetejéről, a Pálmakilátóból (The View) elképesztő kilátás nyílik a szigetekre. Ezt követően - programunkat megkoronázva - a világ legmagasabb felhőkarcolóival rendelkező elegáns negyedben, a Dubai Marinán sétálunk. Délután irány a repülőtér, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, a menetrend függvényében.


Egyágyas felár: 222.000 Ft   

Kedvezmény pótágyon: 42.000 Ft

A teljes ár a belépőjegyek (a fakultatív programok kivételével) és a SZILVESZTERI GÁLAVACSORA árát is tartalmazza!                                            

Fakultatív programok
A kirándulásokra itthon kell jelentkezni és a forintos összegeket befizetni.

Burj Khalifa „At the top” (124+125. emelet): 29.000 Ft
Sivatagi szafari (4x4-es dzsippekkel, BBQ vacsorával): 32.000 Ft

Szervízdíj/borravaló: 30,-USD (Helyszínen fizetendő!)

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2,8 %               
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programok sorrendje az aktuális ünnepek és nyitvatartások függvényében változhat.


A részvételi díj minimum 25 főtől érvényes, 20-24 fő utazása esetén a felár 28.000 Ft/fő. 

Az árakat 1 USD = 380 Ft árfolyamig garantáljuk.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek 

 

AZ ÚTLEVÉL LEJÁRATI IDEJÉRE ÉS A VÍZUMMENTESSÉGRE VONATKOZÓ BEUTAZÁSI SZABÁLY, HOGY AZ ÚTLEVÉLNEK A TERVEZETT UTAZÁS VÉGÉTŐL SZÁMÍTOTT MIN. 6 HÓNAPIG ÉRVÉNYESNEK KELL LENNIE!

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
 

© 2013 Travelmax
POWERED BY: