MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Hilton Istanbul Bosphorus *****
Törökország - Isztambul - Isztambul
Indulás:
Szállás típusa: Hotel *****
Ellátás: Önellátás
Szobatípus:
Utazás: Repülő
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 322841Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása
Ez a modern szálloda Isztambul európai oldalán található, és a Boszporusz-szorosra néz. A Taksim tér már rövid sétával elérhető, míg a konferencia- és kiállítási központ és az Isztambuli Kongresszusi Központ is 5 perc alatt gyalog érhető el. A városközpont 5 km-re található, az Atatürk repülőtér pedig 45 percen belül autóval érhető el. A szálloda 499 szobával, 24 órás recepcióval, expressz check-in és check-outtal, Wi-Fi-vel, tárgyalókkal, 24 órás üzleti központtal, 3 étteremmel, 4 bárral, 24 órás fitneszközponttal, spa- és wellnessközponttal, valamint kül- és beltéri medencével áll a vendégek rendelkezésére. A hotel akadálymentesített létesítményeknek is otthont ad.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

 


© 2013 Travelmax
POWERED BY: