MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Art City Hotel ***
Törökország - Isztambul - Isztambul
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Önellátás
Szobatípus:
Utazás: Repülő
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 323989Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása
Hotel épült 2009. Hotel helyreállítás történt 2009 Az ingatlan 16 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 2 lakosztályok. Ez a vonzó hotel kiváló kiindulási hely városnézéshez és üzleti megbeszélésekhez. A nyilvános helyeken légkondicionálás van. A Hotel széfje biztonságos helyet nyújt a vendégek számára értéktárgyaik elhelyezéséhez. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A recepciónál van öltöző. A Hotel rendelkezik lifttel. A helyszínen van újságos stand. Egyes szobák a Hotel csodálatos kertjére néznek. A pompás teraszon a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a meleg napsütést. A Hotel kulcsmegőrző szolgáltatást biztosít. A vendégek a szoba szolgálatot élvezhetik. A vendégek használhatják a Hotel mosoda szolgálatát. A vendégek kényelmét szolgálja a repülőtéri transzfer szolgáltatás. Van londiner szolgálat.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

 


© 2013 Travelmax
POWERED BY: