MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Barangolás Az észak-olasz Tóvidéken
Olaszország - Észak-Adria - Lido di Jesolo
Indulás: 2019-10-02
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Reggeli
Szobatípus: 2-ágyas, pótágyazható, standard szoba
Utazás: Busz
Időtartam: 4 éj
Útazonosító: 446266További indulási idopontok
(!)2019-10-02 -tól
4 éj
(!)2019-10-02 -tól
4 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Út leírás:

BARANGOLÁS AZ ÉSZAK- OLASZ TÓVIDÉKEN

(5 nap/4 éjszaka, autóbusszal)

Időpont: V.1., VI.26., X.2.

Utazás: Légkondicionált autóbusszal

Felszállási lehetőségek: Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Zalakomár

Elhelyezés: ***-os szállodákban Lido di Jesolón (1 éjszaka), Lago di Como és Lago di Maggiore körzetében (3 éjszaka), 2 ágyas, zuhany/WC-s szobákban.

Ellátás: Kontinentális reggeli.

Minimum létszám: 35 fő

Program:

1. nap: Elutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Útközben rövid pihenő, a finomságokat is tartogató, festői alpesi településen Trojanéban, ahol megkóstolhatjuk a csokoládés és ízes fánkokat. Továbbutazás a trieszti öbölhöz, ahol a Miramare kastély parkjában megcsodálhatjuk 3 ország (Olaszország, Szlovénia, Horvátország) tengerpartját is. A kastélyparkban tett séta, illetve rövid fakultatív kastélylátogatás után folytatjuk utunkat. Érkezés a szálláshelyre az esti órákban.

2. nap: Reggeli után utazás Veronába. Gyalogos városnézésünk során ellátogatunk az Aréna terére, a látványos Piazza Bra-ra, ahol megismerkedünk a város izgalmas történelmével. Majd a nyüzsgő piactérre, a Piazza Erbe-re érkezünk. Felkeressük az "Urak terét" (Piazza dei Signori), ahol megismerkedünk a Scala család történetével, megnézzük palotájukat és sírkertjüket. Közös sétánk a Capulet háznál, Romeó és Júlia történetének varázslatos helyszínén ér véget. Rövid szabadidő után, folytatjuk utunkat a Garda tóhoz, Sirmione félszigetére, mely már kétezer évvel ezelőtt is kedvelt üdülőhely volt. Fakultatív motorcsónak túránkon teljes képet kapunk erről a hihetetlenül szép tájról, a félszigetről, a tóról, a hegyekről, láthatjuk Maria Callas villáját, a híres Catullus grottát, és a tó mélyéről feltörő Boiola kénes vizű forrást is. Majd szabadprogram keretében sétálhatunk az elegáns üdülőhely virágokkal övezett utcáin, terein melynek során minduntalan feltűnik előttünk a tó keleti vagy nyugati medencéje. Tovább utazás a szálláshelyre, érkezés az esti órákban.

3. nap: Reggeli után utazás Észak-Olaszország ékszerdobozához, a Comoi tóhoz. Séta az Alpok lábánál fekvő, festői Como városában, melyet még a rómaik alapítottak. Óvárosában híres kőfaragók munkáit láthatjuk, ahol hangulatos kis utcák, kávézók, éttermek, számtalan elegáns, színes kis üzlet, és a Dóm különleges épülete várják a látogatókat. Majd folytatjuk utunkat Tremezzoba, ahol megtekintjük a Villa Carlotta épületét. Délután áthajózunk a varázslatos Bellagio-ba, mely a Comoi tó ?gyöngyszeme?. Az Y-alakú tó tükre két oldalról is körül öleli ezt a csodálatos helyet, mivel a városka egy félszigeten fekszik. Séta a meseszép parti sétányon gyönyörű palotákkal övezve. Szabadprogram után visszahajózunk Cadenabbiába. Utazás a szálláshelyre.

4. nap: Reggeli után utazás Olaszország második legnagyobb tavához, a hófödte csúcsokkal körülvett Lago Maggiore-hez. Délelőtt hajókirándulás a Borromei szigetekre (Isola Bella ? a kis szigetet szinte teljesen elfoglalja a Palazzo Borromeo kastélyépülete, ahol a XVII. századi olasz kertépítészet remekművében is gyönyörködhetünk, Isola Madre ? a tó legnagyobb szigete, Isola dei Pescatori). Délután Stresa elegáns üdülővárosát keressük fel, séta a Villa Pallavicini parkjának évszázados fái között, majd szabadprogram. Visszatérés a szálláshelyre.

5. nap: Reggeli után utazás a mélykékben pompázó, hatalmas, haragoszöld erdőséggel körül ölelt Iseo tóhoz. Rövid tóparti tartózkodás után tovább utazás Vicenzába, ahol a történelmi városközpontban Palladio épületeit tekintjük meg. Hazautazás rövid pihenőkkel, hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Helyszínen fizetendő kötelező hajójegyek (Comói tó/Bellagio hajókázás, Borromei-szigetek hajókázás)25 EUR

Sirmione motorcsónak túra (min. 10 fő) 10 EUR

Helyszínen fizetendő belépők 40 EUR


© 2013 Travelmax
POWERED BY: