MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Gyerekprogramok az iskolaszünetben
Ausztria - Burgenland - Rust
Indulás: 2020-06-16
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 448663További indulási idopontok
2020-06-16 -tól
3 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Leírás:

?  Felejthetetlen élmények 6 - 14 éves gyermekeknek
?  Kalandpark, állatkert, középkori várlátogatás
?  Gyerekkedvezmény 3 ágyas elhelyezésnél

"Ragyogó gyermekarcok, sok játék, élmények, varázslatok és persze szövődő barátságok, ezek mind egy programban! Így lesz ez igazi családi kikapcsolódás."
Kámán József - 2017 Év Idegenvezetője III. helyezett

Program:

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) - BUDAPEST - CSOKOLÁDÉGYÁR - DINÓPARK - SOPRON

Reggeli indulás, és a határt átlépve Ausztriában, Kittseeben egy csokoládégyárban állunk meg. Bepillanthatunk a gyártási folya­matba, majd ingyenes kóstolás mellett kedvezményes vásárlási lehetőség lesz a gyár boltjában. Ezt követően folytatjuk utun­kat Szlovákia fővárosába, Pozsonyba. A város közelében talál­ható egy Dinópark, ezt keressük fel. Szabadidő a parkban: www.dinopark.eu/en/bratislava Programunk után rövid sétára bemegyünk a szlovák főváros központjába. Pozsonyt elhagyva visszajövünk Magyarországra. Szállás, vacsora Sopronban.

2. NAP: SOPRON - AUSZTRIA - KALANDPARK - SOPRON

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába és a határátlé­pést követően nem sokkal elmegyünk egy Kalandparkba: www.familypark.at/hu Ebben a parkban sokféle hullámvasútra és pörgő, forgó játékra lehet felülni. Itt töltjük a napot. A késő dél­után visszajövünk a pár km-re lévő soproni szállásunkra, vacsora.

3. NAP: BÉCS

Reggel elmegyünk a Schönbrunni Állatkertbe. Szabadidő a park­ban, majd a híres Prátert keressük fel. Ez az osztrák főváros szó­rakoztató központja, ahol megtalálható többek között a híres Óriáskerék. A Práterbe történő belépésért nem kell fizetni, csak azokért a szórakoztató elemekért, melyeket igénybe szeretnénk venni. A mellékelt weboldalon magyar nyelven is tájékozódhat a látványosságokat illetően: www.prater.at/ Programunk végén utazunk vissza autóbuszunkkal Sopronba. Vacsora.

4. NAP: SOPRON - LÉKA - BUDAPEST

Reggeli után ismét Ausztriába megyünk. Egy fotó erejéig megál­lunk Doborjánban, Liszt Ferenc szülőházánál, majd Burgenland talán legszebb várát keressük fel Lékán. A várban vannak gyere­kek számára is érdekes, interaktív látnivalók. Ezt követően vissza­jövünk Magyarországra. Rövid séta Kőszegen, majd Szombathely érintésével utazunk vissza Budapestre. Várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.


2020 nyári-őszi program:


1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) - BUDAPEST - CSOKOLÁDÉGYÁR -DINÓPARK - SOPRON

Reggeli indulás, és a határt átlépve Ausztriában, Kittseeben egy csokoládégyárban állunk meg. Bepillanthatunk a gyártási folyamatba, majd ingyenes kóstolás mellett kedvezményes vásárlási lehetőség lesz a gyár boltjában. Ezt követően folytatjuk utunkat Szlovákia fővárosába, Pozsonyba. A város közelében található egy Dinópark, ezt keressük fel. Szabadidő a parkban: Programunk után rövid sétára bemegyünk a szlovák főváros központjába. Pozsonyt elhagyva visszajövünk Magyarországra. Szállásunk Sopronban lesz. Este vacsora.

2. NAP: SOPRON - AUSZTRIA - KALANDPARK - SOPRON

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába és a határátlépést követően nem sokkal elmegyünk egy Kalandparkba: Ebben a parkban sokféle hullámvasútra és pörgő, forgó játékra lehet felülni. Itt töltjük a napot. A késő délután visszajövünk a pár km-re lévő soproni szállásunkra, vacsora.

3. NAP: BÉCS

Reggel elmegyünk a Schönbrunni Állatkertbe. Szabad nézelődés a parkban, majd a híres Prátert keressük fel. Ez az osztrák főváros szórakoztató központja, ahol megtalálható többek között a híres Óriáskerék. A Práterbe történő belépésért nem kell fizetni, csak azokért a szórakoztató elemekért, melyeket igénybe szeretnénk venni. A mellékelt weboldalon magyar nyelven is tájékozódhat a látványosságokat illetően: Programunk végén utazunk vissza autóbuszunkkal Sopronba. Vacsora.

4. NAP: SOPRON - LÉKA - BUDAPEST

Reggeli után ismét Ausztriába megyünk, de most dél felé fordulunk. Egy fotó erejéig megállunk Doborjánban, ahol lefényképezzük Liszt Ferenc szülőházát, majd Burgenland talán legszebb várát keressük fel Lékán. A várban vannak gyerekek számára is érdekes, interaktív látnivalók. A vár megtekintése után jövünk vissza Magyarországra. Rövid séta Kőszegen, majd Szombathely érintésével utazunk vissza Budapestre. Várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Félpanzió

Közlekedés: Autóbusszal

Felszállási helyek:
— Budapest, OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése, kb. reggel 6.30
— Budaörs, MOL benzinkút, McDonalds mellett, kb. reggel 6:45
— Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló, kb. reggel 2.00
— Dunaújváros, Dechatlon parkoló, kb. reggel 5:00
— Füzesabony, Maklári körforgalom, MOL-kút, kb. reggel 4:30
— Gyöngyös, Régi 3-as út Lukoil benzinkút, kb. reggel 5:00
— Győr, M1-es melletti MOL-kút, kb. reggel 8:30
— Kecskemét, Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló, kb. reggel 5.15
— Kiskunfélegyháza, Városháza előtti buszmegálló, kb. reggel 4:45
— Miskolc, Búza tér, McDonald's parkoló, kb. reggel 3.45
— Nyíregyháza, Vasútállomás, PROFI parkoló, kb. reggel 1.40
— Pécs, Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló, kb. reggel 3.00
— Szeged, Széchenyi tér, Szeged étterem, kb. reggel 4:00- 4.15
— Szekszárd, Újvárosi temető melletti Shell-kút, kb. reggel 4:00
— Tatabánya, M1-es melletti McDonald's parkoló, kb. reggel 7:30


© 2013 Travelmax
POWERED BY: