MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Mediterrán kalandok Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Hajóutak - Földközi-tengeri ... - Kelet-Mediterrán hajóutak
Indulás:
Szállás típusa: Hajó kabin
Ellátás: Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás: busz+hajó
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 511747


Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Mediterrán kalandok Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

 

Utazzon el Görögországba és a görög szigetekre, ahol a vulkáni hamu által megőrzött templomok, amfiteátrumok és falvak még mindig a múlt rejtélyeit tárják fel. Élvezze a drámai naplementéket az áttetsző vizeken, miközben felfedezi Milosz fehér szikláit, vagy utazzon el az ókori múltba a szinte minden görög szigeten található romoknál. Aphaia temploma Aegina fölött magasodik, míg Delos szigetén található az Oroszlánok hihetetlen terasza. Rodosz szigetén a világhírű Akropolisz, Szantorinin pedig az Akrotiri található. De ne felejtse el megnézni a napfelkeltét az Égei-tenger felett, miközben ellátogat Mykonos híres szélmalmaihoz. Fedezze fel a varázslatot egy görögországi és görög szigeteki körutazással.

 

1. nap - Venice, Italy
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és koradélutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Armonia!

2. nap - Kotor, Montenegro
Kotor az egyik leghangulatosabb középkori város Montenegró Adriai-tenger partján, lélegzetelállító hegyek között. Az MSC Mediterranean Cruises vonzó célpontja a történelmet és az építészetet kedvelők számára. Pillantson be az ősi templomok, a rusztikus paloták sokasága, valamint az utcák és terek labirintusa közé. Kotor egyben kapu más rendkívüli montenegrói úti célok, például a lenyűgöző Perast városa felé is.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Szent Tryphon katedrálisa 
- Perast elegáns városa
- Kék barlang
 
Fedezze fel Kotort és Montenegrót egy lenyűgöző MSC Cruises kiránduláson. Az UNESCO Világörökség részévé koronázott középkori város, Kotor ősi sikátorokkal és hangulatos terekkel büszkélkedhet. Látogasson el a 12. századi Szent Tryphon-székesegyházba, amelynek barokk harangtornyai, román stílusú belső tere és bizánci stílusú freskói vannak. Ezután tegyen egy autóbuszos kirándulást a dicsőséges Grbalj-völgybe, ahol farmon készült pálinkakóstolót tartanak. A napot egy pohár borral, biotermékek kóstolásával és a helyi zenészek élő előadásával zárhatja. Ne hagyja ki Kotor hihetetlen erődítményrendszerét a kikötőbe való visszaúton, amely ősi fellegvárakat, kapukat és bástyákat mutat be.
 
A Kotortól nem messze fekvő Perast felejthetetlen MSC Cruises kirándulást tesz lehetővé. Sétáljon végig e festői város utcáin, és csodálja meg történelmi templomait és barokk palotáit. Tegyen egy kényelmes hajókirándulást a Boka-öbölben, hogy megnézze a Sziklák Nagyasszonyát, egy apró, mítoszokkal átszőtt szigetet. Ezután fejezze be a napot a 20. századi Szent Miklós-templom meglátogatásával, amelynek lenyűgöző harangtornya és aranykeresztjei vannak.
 
Kellemes órák várnak a tengeren az MSC Cruises kirándulásán a csodálatos Kék barlanghoz. Szálljon fel egy üvegszálas hajóra, és gyönyörködjön a látványos kilátásban, miközben átrobog az öbölön. Pillantson be a dombos partvonal tetején elterülő apró szigetekre és békés falvakra, mielőtt belépne a titokzatos "Kék barlangba" - egy napfénnyel teli természeti csodába. Csodálja meg a víz rendkívüli kék árnyalatait, mielőtt megmártózik vagy alámerül. Végezetül lazítson a Zenjice strandon egy vízparti ital és egy séta erejéig.

3. nap - Tengeri nap az MSC Armonia fedélzetén
Még mielőtt az MSC Armonia kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen.

Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk. Új, 330 m²-es területet alakítottunk ki, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. 

4. nap - Mykonos, Greece
A 18. században Mykonos kusza sikátorainak útvesztője még a legjobban utazó kalózokat is összezavarta. Manapság az eltévedés színlelése ezekben a kanyargós sikátorokban egy egész napos szórakozást nyújt! Ez az MSC Mediterranean Cruises úticél a romantikus görög szigetek csillogásáról ismert. Lásson ragyogó tengerpartokat, türkizkék vizeket és festői, fehérre meszelt falvakat.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A híres fehér szélmalmok
- Delos szigete
- 4X4 kaland és tengerpart
 
Foglaljon MSC Cruises kirándulást Mykonos környékén, és fedezze fel a csillogó és kozmopolita várost.
A Kikládok szigetvilágának gyöngyszeme, Mykonos a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. Fedezze fel a szűk utcákon álló fehérre meszelt házakat, a kalóztámadások meghiúsítására épített labirintust! Ezután látogasson el a világhírű velencei szélmalmokhoz, amelyek a 16. századból származnak. A búza őrlésére használt rusztikus építmények a sziget egykori gazdaságának alapvető részét képezték. Ma remek fotózási lehetőséget nyújtanak, ezért ne feledje, hogy hozza magával a fényképezőgépét!
 
Látogasson el a gyönyörű görög Delos szigetére az MSC Cruises kirándulásán. Ez a régészeti lelőhely a gyönyörű Égei-tengerre néz, és Apollón napisten mitológiai szülőhelyének tartják. Merüljön el ennek az ókori görög civilizációnak a dicsőségében, és fedezze fel az Oroszlánok sugárútját, a 7. századi márványszobrok hihetetlen sorát. Ezután vándoroljon a Cynthos-hegyre vezető ösvényen, hogy megcsodálhassa az óceánra nyíló kilátást.
 
Fedezze fel Mykonoszt izgalmas módon az MSC Cruises kirándulásán. Tapasztalja meg ennek a gyönyörű görög szigetnek a látnivalóit egy négykerék-meghajtású autó kényelmében! Látogasson el a Kalo Livadi strandra, ahol megmártózhat a Földközi-tengerben, vagy elnyújtózhat a homokban. Ezután látogasson el a Panagia Tourliani kolostorhoz és templomhoz Ano Mera faluban. Mielőtt visszatérne a kikötőbe, tapasztalja meg a meleg szigeti vendégszeretetet egy hagyományos görög tavernában.  Kortyoljon ouzót, az ánizs ízű pálinkát, mielőtt belekóstolna egy tál finom előételbe.

5. nap - Santorini, Greece
A görög szárazföldtől mintegy 200 km-re délkeletre fekszik Szantorini, a Kikládok szigete. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti cél egy vulkanikus kaldera maradványaiból alakult ki, ami a zord geológián is meglátszik. Szantorini híres meredek szikláiról, vörös tengerpartjáról és fehérre meszelt házairól, amelyek markáns kontrasztot alkotnak az Égei-tenger kékjével. A szigeten ősi régészeti lelőhelyek, melegvizes fürdőzés és lenyűgöző borászatok is találhatók.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Oia falu 
- Akrotiri régészeti lelőhelye
- A vulkanikus homok fekete nyúlványai 
 
A festői Oia falu a vulkanikus kaldera egyik peremén fekszik, kilátással a csillogó Földközi-tengerre.
Ezen az MSC Cruises kiránduláson megnézheti ezt a mesés várost és a sziklákba vájt festői házait. Fotózza le az ikonikus kék kupolás templomokat, és gyönyörködjön a csodálatos kilátásban. Ezután fedezze fel a kis üzleteket és kávézókat, mielőtt részt vesz egy helyi ételekkel kiegészített borkóstolón. 
 
Ha lelkes történelemrajongó vagy, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az MSC Cruises kirándulásán meglátogasd Akrotiri régészeti lelőhelyét. Ezt a minószi bronzkori települést a Kr. e. 16. század környékén bekövetkezett katasztrofális Theran vulkánkitörés hamuval borította be. Csak az 1967-es ásatás tárta fel a hely méretét és értékét, feltárva a kivételes állapotban fennmaradt freskókat, bútorokat és műalkotásokat. Sétáljon végig ezen az ősi településen, és csodálja meg a bonyolult vízelvezető rendszert, a kerámiákat és a többszintes épületeket.


Vétek lenne Szantorini szigetére látogatni anélkül, hogy felfedezné természeti csodáit. Látogasson el az MSC Cruises kirándulásán a Perivolos-partra, hogy megmártózzon a kristálytiszta vízben. A szürreális fekete homok hosszú szakaszáról híres Perivolost színes napernyők díszítik. Ez a csábító hely ideális a barnuláshoz, izgalmas vízi sportok űzéséhez vagy egy ital elfogyasztásához egy helyi tavernában.

6. nap - Tengeri nap az MSC Armonia fedélzetén
Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli permetező parkkal. 
 

És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.

A Teatro La Fenice a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérdezzen a recepción.

Mindez csak egy kis ízelítő abból, hogy mit kínálhat egy hajóút az MSC Armonián.  Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra.

Mert az MSC Armonia az a hajó, amelyik illik Önhöz.

7. nap - Ancona (Urbino), Italy
Ancona, Olaszország festői Marche régiójának fővárosa, egy nyüzsgő város, amely a csillogó Adriai-tengerre néz. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti cél tele van olyan történelmi nevezetességekkel, mint a római romok, a Szent Ciriaco-székesegyház és a Traianus-ív - egy török márvány ikon, amely Kr. u. 114-ből származik. A szárazföld belsejében Urbino fallal körülvett városa az olasz reneszánsz ékköve. Ez az UNESCO Világörökség része Olaszország egyik legjobban megőrzött középkori központja, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a völgyekre.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Osimói paloták és múzeumok
- Jesi császári városa
- A Frasassi-barlangok

Lépjen vissza az időben az MSC Cruises kirándulásán Osimóba, az Anconától nem messze fekvő történelmi és dombos községbe. Az óváros bájos utcákkal, pompás terekkel és figyelemre méltó építészeti alkotásokkal büszkélkedhet. Fedezze fel a Palazzo Campanát, a San Leopardo székesegyházat és a Piazza Nuova kertjét, ahonnan panorámás kilátás nyílik. Ezután kóstolja meg a hagyományos marche-i konyhát a La Nuova Fenice - egy elegáns, patkó alakú színház - előcsarnokában. Végezetül merészkedjen a föld alá a Grotte di Osimóban, a város mélyén található barlangok labirintusában. A 2500 éves múltra visszatekintő barlang titokzatossága és rusztikus bája elvarázsolja majd.

Ne hagyja ki az MSC Cruises felejthetetlen kirándulását Jesi városába, II. Frigyes sváb császár szülőhelyére. Bámulja meg a város építészeti pompáját, miközben ellátogat a Palazzo Pianettibe, egy 18. századi rokokó palotába. Fedezze fel a Palazzo Bisaccioni művészeti gyűjteményét, a Piazza Colocci teret és a Pergolesi Színházat, a királyi operaházat. Az Istituto Marchigiano di Enogastronomia nevű intézményben borkóstoláson vehet részt, ahol a helyi ételek ízletes kóstolóit élvezheti.

Gyönyörködjön a nem mindennapi látnivalókban, ha az MSC Cruises kirándulást foglal a folyóparti Genga városába. Éljen át egy vezetett földalatti kalandot a rendkívüli Frasassi-barlangokban, ahol cseppköveket és sztalagmitokat láthat. Meglátogatja a Grotta Grande del Vento barlangot, amely akkora, hogy akár egy katedrális is elférne benne! A barlangok és drámai megvilágításuk az egész családot elmeríti egy földalatti másvilágba. Visszatérve a felszínre, látogasson el a Fazi Battagliához, egy ikonikus borászathoz, amelyet 1949-ben alapítottak. Élvezze a gyönyörű vidéken a szüreti borok kóstolását, amelyet egy ízletes büfé kíséretében szolgálnak fel.

8. nap - Venice, Italy
​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

 

A részvételi díj tartalmazza:

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

 

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

© 2013 Travelmax
POWERED BY: