MomenTours Utazási Iroda
Alapítva: 1992-ben
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Helló ŐSZ! MSC Splendida csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
Hajóutak - Földközi-tengeri ... - Kelet-Mediterrán hajóutak
Indulás: 2024-09-15
Szállás típusa: Hajó kabin
Ellátás: Teljes ellátás
Szobatípus: Belső kabin (IR2)
Utazás: busz+hajó
Időtartam: 9 éj
Útazonosító: 566852


További indulási idopontok
2024-09-15 -tól
9 éj
2024-09-15 -tól
9 éj
2024-09-15 -tól
9 éj
2024-09-15 -tól
9 éj
2024-09-15 -tól
9 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

2024. Szeptember 15-24.

Készüljön fel egy felejthetetlen kalandra az MSC Splendida luxus hajóján! Az utazás az olaszországi Triestéből veszi kezdetét és elvezet Önt az olasz kulináris csodáktól egészen a lenyűgöző görög  és török  tájakig, mindezt eleganciában  és kényelemben.

Szeptember 15. - Indulás!, 1. nap
Készüljünk az utazásra! A csoportunk tagjai hajnali órákban szállnak fel a buszra, majd a kora délutáni napsugarak alatt megérkeznek Triesztbe. Itt már indulásra készen várja őket a lenyűgöző MSC Splendida hajó!

Szeptember 16.  - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 2. nap
Az MSC Splendida nem csupán egy hajó, hanem egy úszó luxusrezidencia, amely fenntarthatósági elvek mentén kínál felejthetetlen utazást a világ legcsodálatosabb hajóúti céljaihoz. A hajó maga is egy lenyűgöző desztináció, ahol a stílus és az elegancia mindenhol jelen van. Az élő zenei előadásoktól a design éttermekig és bárokig, a választék olyan széles, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, legyen szó mediterrán ínyencségekről vagy amerikai steakhouse specialitásokról. Az estéket pedig világszínvonalú előadásokkal töltheti a Strand Színházban, izgalmas játékokkal a Royal Palm Casinóban vagy táncolva a Club 33 Diszkóban.

Szeptember 17.  -  Katakolon (Olympia), Görögország, 3. nap
A Peloponnészoszi partokon található Katakolon, Görögország kis tengerparti városa, az MSC Földközi-tengeri hajóútjainak célpontja. Ez a bájos helyszín, mely a kék Jón-tengerre néz, büszkélkedhet egy világítótoronnyal, az Agios Nicolaos templommal és egy hangszer múzeummal. Néhány rövid utazásra fekszik az ókori Olympia helyszíne, a lenyűgöző UNESCO világörökségi helyszín. 3000 évvel ezelőtt itt rendezték Görögország első olimpiai játékait a panhellén vallási szent helyen.

Szeptember 18. - Heraklion, Görögország, 4. nap
Kréta fővárosa, Heraklion, egy MSC Földközi-tengeri hajóút célpontja, egy pezsgő város gazdag történelemmel. Csodálja meg a fenséges Yioúhtas-hegyet, amikor a kikötőben horgonyoz, és az ősi Koules Erődöt a kikötő nyugati mólóján. Fedezze fel a mítikus Knosszoszi Palotát vagy látogasson el történelmi kolostorokhoz és templomokhoz. Kréta egy izgalmas szelet a görög szigeti életből, amit csak vár, hogy felfedezzék!

Szeptember 19. - Kusadasi, Törökország, 5. nap
Törökország, amely számos világbirodalom, többek között a római, a bizánci és az oszmán tanúja volt, gazdag ősi leletekben és UNESCO világörökségi helyszínekben. Az ország híres tengerparti panorámájáról, nyüzsgő piacairól, régészeti csodáiról és sivatagos sahara jellegű tájairól. Kusadasi és Ephesus, két tengerparti városa, mindkettő az MSC Földközi-tengeri hajóutak célpontja - az egyik egy ragyogó tengerparti üdülőhely, melynek látképe a csillogó Egei-tengerre nyílik, a másik egy ókori kereskedelmi központ, mely lenyűgöző ókori műemlékekkel teli.

Szeptember 20.  - Isztambul, Törökország, 6. nap
Istanbul Törökország legnagyobb városa, ahol az ősi Kelet találkozik a modern Nyugattal. Átívelve Ázsiát és Európát, ez a karizmatikus metropolisz érzéki kavalkád - a római, bizánci és oszmán örökségtől a bámulatos mecsetek és paloták sokaságáig. Fedezze fel a gazdag múzeumokat, hajózzon a kobaltkék víziutakon, vagy kóstolja meg a finom török konyhát egy hangulatos étteremben. Az MSC Földközi-tengeri hajóutak célállomása, Istanbul, egy kulturális olvasztótégely.

Szeptember 21. - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 7. nap
A hatalmas választékban található sportlétesítmények között négy úszómedence, futópálya, fallabdapálya és ultramodern edzőterem várja Önt.

Szeptember 22. - Korfu, Görögország, 8. nap
A gyönyörű tengerparti Corfu, egy MSC mediterrán hajóút célállomása, hegyes szikláiról, gyönyörű strandjairól és romantikus hangulatáról híres.

Szeptember 23. - Bari, Olaszország, 9. nap
Az olasz kikötőváros, Bari, az MSC mediterrán hajóutak célállomása, az régészeti leletekben gazdag Apulia régió partján fekszik.

Szeptember 24.  - Trieszt, Olaszország, 10. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

© 2013 Travelmax
POWERED BY: